Jovana JEremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jovana Jeremić je jednom prilikom otkrila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik.

Tada je istakla da je ne čudi što se, s tim u vezi, na crveno slovo i razvela, a zatim je otkrila i kada je izgubila nevinost.

- Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta - pričala je voditeljka u emisiji "Milizam".

Jovana već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Draganom Stankovićem, a jednom je otkrila da imaju odnose tri puta na dan.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan s*** za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je s***, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored s**** i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - kaže Jovana.

"Zbog odnosa izgledam kao bomba"

Dečko Dragan joj takođe daje savet kada je izgled u pitanju.

- On je veliki džentlmen i voli da me vidi u damskim kombinacijama. Malo mi je sugerisao, dva-tri puta, ne voli da budem preterano gola. Sugeriše, zamoli me da to bude nešto s**** jer on voli kad sam ultra s****, ali da ne budem vulgarna. Nego s**** provokativna, a opet dama. U pravu je, on me dosta korigovao poslednjih meseci koliko smo u vezi i, kao što vidiš, izgledam nikad bolje, to je malo zbog njega. Želim da bude ponosan na mene, važno mi je da i on bude srećan zato što sam njegova žena - zaključila je voditeljka za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ljubica

29.06.2024 04:42

Mene je još više šokiralo, da ste vi to sve objavili.

Dina

29.06.2024 04:50

Šta nas briga šta ona radi i ne vidim važnost da se to iznosi u javnost!!! Da li je ona luda ili loši novinari koji ovakve teme pišu, procenite vi čitaoci.

Miro

29.06.2024 07:45

Ovo da si izgubila nevinost na Vidovdan ti verujem samo poznavajuci tebe nedostaje detalj : koji put?

Penzioner

29.06.2024 08:19

Ako imate tri puta odnose na dan brzo će ta veza da se završi.