Nikolija i Relja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nikolija Jovanović i Relja Popović godinama kriju decu od javnosti, a pevačica je sada konačno odlučila da ih pokaže.

Relja i Nikolija su iz dugogodišnje ljubavi dobili dve ćerke, a pevačica je iznenadila javnost objavom na svom Instagram profilu kada je objavila nekoliko fotografija među kojima su se na jednoj od njih našle i njihove ćerke.

Pevačica je, doduše, objavila fotku na kojoj se Reljine i njene mezimice vide s leđa, dok se na drugoj vidi da pričaju sa ocem preko video poziva, ali je, tom prilikom, Jovanovićeva sakrila njihova lica emotikonima srca.

- Radost življenja - istakla je pevačica u opisu objave.

"Ćerke držimo podalje od javnosti"

Podsetimo, Nikolija Jovanović i Relja Popović veoma drže do svoje privatnosti, pa su tako dugo skrivali i imena ćerki od javnosti. Kako je se sada poznato, one se zovu Rea i Hana.

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali... Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije - rekla je svojevremeno Nikolija.

Ona je, inače, na promociji svog albuma rekla da ćerkama ne pušta ni svoje ni Reljine pesme, jer one nisu za decu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading