Tea Tairović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tea Tairović spada u uži krug favorita javnosti kada je u pitanju predstavnik Srbije na Evroviziji.

Tairovićeva je, s tim u vezi, otkrila da li bi predstavljala Srbiju na ovom takmičenju, a prisetila se i davne 2004. godine kada je njen stariji kolega Željko Joksimović učestvovao na Evroviziji numerom "Lane moje".

Tea je otkrila kako gleda na prestižno takmičenje i da li je pratila ovogodišnje, te da li zapravo ima inspiracije i afiniteta ka toj sceni.

- Nije sad da pratim pomno, ali pustim da do mene dođe ono što se izdvoji, kao što je recimo ove godine bila naravno Teya Dora i predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja. I onda tako pustim da do mene dopru hitovi. Ta pesma je hit recimo. Što se mene tiče, opet bih tu imala određenu odgovornost i ako bih se prijavila, onda ne bih išla samo na to da se pojavim, nego bih išla na to da pobedim.

Tea je od malena bila ambiciona, a čak je i njena mama nedavno pričala kako je oduvek imala afiniteta prema plesu i muzici, zbog čega je čak 15 godina pohađala plesnu školu. Pevačica je objasnila zbog čega je takva.

- Pa iskreno da vam kažem, kada se Željko Joksimović takmičio sa pesmom "Lane moje", nisam dočekala da proglase pobednika, zato što sam bila mala i zaspala sam. Ja sam se pokidala od navijanja, od kako smo čuli "Lane moje", mi smo svi, mislim da je cela država i šire, rekli "Ovo je pobednička pesma." Ja sam se pokidala od navijanja i nisam dočekala, zaspala sam i kad sam se probudila, kad sam čula da Željko nije pobedio, to je za mene bio lični poraz, kao da ja nisam pobedila. (smeh) I onda zamišljam, zamisli sad neko dete se tako kida za mene da li ću ja da pobedim ili ne i onda ne pobedim! (smeh) Recimo, nekom nepravdom, ne bih to mogla sebi da oprostim - rekla je Tea za "Intrigantno".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading