Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedna od najpopularnijih voditeljki Jovana Jeremić razgovarala je s vidovnjakinjom, koju je uporedila s čuvenom Baba Vangom. Otkrila je da joj je ona prorekla život u Holivudu, veliko bogatstvo i svetsku slavu!

- Proročica je videla da ću biti jedina Srpkinja koja je uspela u Holivudu i da ću biti bogatija od Sandre Meljničenko! Rekla mi je da ću imati privatni avion i jahtu jer ću se dobro udati. Istina je da sam uvek bila privlačna jakim muškarcima jer sam i ja jaka žena, imam svoje pare i nisam sponzoruša. Komplikovana sam, nije me lako osvojiti i mislim da sam im zbog toga posebno privlačna - navela je za domaće medije Jovana.

Prema njenim rečima, ista žena joj je rekla da joj se u skorijoj budućnosti smeši udaja za biznismena.

Jovana

Foto: Printscreen/instagram

 

- Vidovita žena mi je rekla da će mi drugi muž biti veoma moćan čovek, biznismen, i imaće veze sa sportom. Spominjala mi je i da će nositi uniformu, u onom najširem smislu, i da ću mu roditi sina. Rekla mi je i da ću biti i ostati broj jedan u svom poslu - istakla je Jeremićeva i dodala:

- Ne planiram da radim jutarnji program nakon četrdesete. Proročica je videla da ću u zrelim godinama ugostiti najveće svetske državnike u svojim emisijama. Verujem da će se sve to obistiniti - sigurna je Jovana, uz konstataciju da nije prvi put da joj proriču veliki uspeh.

Jovanina majka je, naime, razgovarala s proročicom još dok je ona bila beba, a mnoge njene reči već su se obistinile.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Od trenutka rođenja sam predodređena za veliku sudbinu. Kada sam se rodila, jedna žena je mojoj majci rekla da je na nebu pisalo "reč", a kasnije se ispostavilo da ću ja biti umetnica reči. Godinama sam pobeđivala na takmičenjima iz besedništva, a jezike veoma brzo učim, španski govorim kao maternji. Ta žena je mojoj majci rekla da ću biti poznata širom regiona kao Lepa Brena, da ću se udavati dva puta i da će me prvi suprug naučiti da se kroz život sama borim. Sve je tako i bilo dosad - rekla je Jovana, pa dodala:

- Nazivali su me "pošast srpskog novinarstva", a sve koleginice me imitiraju. Pre neki dan me je pozvala mama i rekla mi da su sada i voditeljke sa RTS-a počele da ulaze u studio kao ja. Nije stvar u tome da budete kao neko, već je sve u energiji - završila je svoju priču Jovana.

Alo!/Informer

Nevinost sam izgubila na Vidovdan

ovana Jeremić je jednom prilikom otkrila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik.

Tada je istakla da je ne čudi što se, s tim u vezi, na crveno slovo i razvela, a zatim je otkrila i kada je izgubila nevinost.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading