Aca Sofronijević
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Aleksandar Sofronijević nedavno se oženio lepom doktorkom, a sada je objavio i prvu fotografiju nakon venčanja. 

Ona se nije eksponirala sa njim u javnosti pre venčanja, a i nakon svadbene ceremonije nemamo priliku da je vidimo. 

Sofra i Kosana su u dvorištu u potpuno opuštenom izdanju, dok je pored njih bila devojčica, te nisu skidali osmehe sa lica, a mnogima su zapale za oko i njene duge, vitke noge.

Aleksandar Sofronijević

Foto: Printscreen/instagram

 

Otkazali medeni mesec 

Aleksandar Sofronijević nedavno se oženio lepom doktorkom, a sada je otkrio da je otkazao medeni mesec.

Kako je objasnio, on i Kosana su zbog poslovnih obaveza odlučili da pomere svadbeno putovanje.

- Odlaže se do daljnjeg zato što ne možemo da stignemo. Imam mnogo da sviram, a ona ima specijalističlke ispite da daje, tako da Bože zdravlja, biće više tih svadbenih putovanja pa ćemo da nadoknadimo. Ali to je dobra stvar. Kad napraviš svadbu, moraš da napraviš pauzu 10 dana, da vidiš šta je bilo, ko je bio, da pogledaš slike - rekao je Sofra i dodao:

- Još se nisam svima zahvalio ko je došao, za prelepe pokone, za svu tu ljubav i pažnju koju smo dobili na svadbi. Svi su se proveselili sa nama kao da im se oženio brat ili udala sestra. Mnogo je dobro bilo. Sve to nisam stigao, imam preko 11.000 poruka. Za ne poverovati. Inače imam mnogo brojeva u telefonu, više od 17.000, meni je 11.000 ljudi poslalo poruku, bez drupštvenih mreža. Nikome nisam stigao da odgovorim, ne zanm kad ću to da uspem. Valjda kad krenem na svirke pa ću u kombiju da odgovaram malo po malo - zaključio je za Grand.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading