Baja Mali Knindža
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Veliki vidovdanski sabor u Zemunu je, tradicionalno, okupio ogroman broj ljudi, a na njemu su specijalni gosti bili Nada Topčagić i Baja Mali Knindža.

Baja, kome je pravo ime Mirko Pajčin, u jednom trenutku je otkrio nepoznate detalje iz jednog susreta sa Nadom.

- Kada sam 1988. godine radio na aerodromu, pratio sam Nada koja se jako bojala leta i aviona. Ona je, jadnica rekla, ja moram popiti koju pre nego uđem u avion - ispričao je Baja, a u sali se prolomio smeh.   

Nada ga je potom izgrlila i izljubila pred svima, a snimak ovog razgovora se pojavio na Instagram stranici "Srbija_showbizz".

Baja Mali Knindža

Foto: Printscreen/instagram

 

Njegove reči vrlo brzo je potvrdila njihova koleginica Mira Kosovka:

- Jeste se bojala, i to je za ljude. Baki, ti si pio, napijemo se ponekad, ali cela kuća, domaćinstvo je bilo na nama. Radila i radi kao crnac, ti to znaš, brate. Zdravo nam bila i ti sa njom - napisala je Mira. 

Inače, Baja je pre nego što je postao pevač, želeo da upiše mašinsku školu, ali u njoj nije bilo mesta. Baš kao ni u ekonomskoj i gimnaziji, pa je odlučio da upiše Srednju saobraćajnu. Bio je jedan od najboljih đaka. Sa diplomom saobraćajnog tehničara zaposlio se u „IMT-eu“, potom u brodogradilištu. Nakon toga je radio na beogradskom aerodromu bio je kurir, nosio planove letenja i meteo podatke stjuardesama i drugim službenicima.

Baja Mali Knindža otkrio neverovatnu priču o čudu u njegovom kraju

Pevač Baja Mali Knindža izjavio je da svoj narod i svoju zemlju voli najviše na svetu.

- Ne znam kakav bih bio čovek da ne volim to. Poštujem druge. Nikom nisam naneo zlo, a mnogo zla sam pretrpeo - kazao je Baja Mali Knindža.

- U kraju odakle dolazim ima mnogo vrela, a naročito u Preodcu ima 301 vrelo. Kad je narod izbegao sva vrela su presušila. Kako se narod počeo vraćati, tako su vrela počela da rade... Ima nešto - rekao je Baja.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading