Mia Borisavljević o muško - ženskim odnosima
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Mia Borisavljević je pokazala naslednice Emu i Teu, pa otkrila kome su više privržene, njoj ili tati Bojanu.

- Zavisi šta im treba u kom trenutku. Mamine su kada im treba sređivanje, haljince i ostalo, a tatine su kada nešto pogreše, pa treba neko da ih kazni. Onda idu kod tate - rekla je za jednu beogradsku televiziju Mia, koja je nedavno napunila 40 godina.

Mia Borisavljević

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, rođendan nije slavila.

- Nisam slavila rođendan zato što sam imala nastup to veče koji nisam htela da odložim i pomerim. sa decom i Bojanom sam bila prethodni dan u nekoj kućici s bazenom i tu smo dočekali 12 sati, čestitali... Malo sam se umorila od velikih proslava, zato što svaki čas imam nešto. Ti rođendani dečji sad su počeli da se slave kao svadbe i krštenja. Non-stop imamo neke proslave, meni je bukvalno odmor kad ne slavim rođendane - istakla je pevačica i dodala: - Ne osećam se ništa drugačije nego pre dan, kad sam imala 39 godina. Mislila sam kad se probudim da će odmah biti drugo, međutim, ono sve isto. Mislim da bih bila lepa i da je Bojan stariji - rekla je Mia, pa se grohtom nasmejala.

- Ne, stvarno, genetika otpada posle 30. godine. To zaboravite, onda je sve ono što ste vi zaslužili - zaključila je Mia. 

Nađi mlađeg muža, kao što sam ja!

Mia Borisavljević se 2022. godine udala za kolegu Bojana Grujića, sa kojim ima dve ćerke. Sada je posavetovala koleginicu Dragana Mirković, koja se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, da nađe mlađeg partnera.

 BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading