nives
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata Hrvatica Nives Celzijus, koju ćemo uskoro ponovo gledati i na našim ekranima, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što provokativnim fotografijama, što detaljima iz privatnog života.

Pričalo se da krije srpsko poreklo jer joj je pravo prezime Zeljković, a istina je da joj je to prezime po majci. Veliku prašinu je podigla kada je u svojoj autobiografiji "Gola istina" optužila oca da ju je seksualno uznemiravao kao desetogodišnju djevojčicu.

Rođena je 18. decembra 1981. u Zagrebu. Majka joj se zove Mira, a otac Spaso Čanković je bio poznati modni novinar. Već dugo živi u Sloveniji i pod umetničkim imenom Anej Sam piše knjige. Roditelji su se razveli pre nego se rodila, a Spaso je saznao da ima ćerku kad je Nives bilo 18 meseci. 

U svojoj autobiografiji "Gola istina" optužila je oca da ju je seksualno uznemiravao kao desetogodišnju djevojčicu i svojim prijateljima je predstavljao kao svoju ljubavnicu.

Nives Celzijus

Foto: printscreen/facebook

 

Za ove navode u njenoj knjizi, koja je kad je objavljena, bila najčitanija u Hrvatskoj, otac je tužio i dobio je parnicu. Sud je odlučio da Nives mora da uplati 40 prosečnih hrvatskih dnevnica u državnu blagajnu.

Ocu za inat, kako je govorila za hrvatske medije, Nives se slikala za Plejboj i pokazala bujno porsje. Očevo zlostavljanje majci je otkrila tek kada je odrasla. Nives danas, kako je istakla, više nije u kontaktu s njim, niti je zanima šta se s njim događa. 

Nives Celzijus

Foto: printscreen

 

Njen otac tvrdi da se posle jedne svađe s Nivesinom majkom povukao i da ih nije viđao nekoliko godina, da bi se opet javio kada je vidio Nives u jednoj televizijskoj reklami. Zamerao je bivšoj supruzi što ćerku od malih nogu priprema za starletu jer je po njegovim rečima, Nives s 13 godina šetala našminkana, u minićima i štiklama.

Da je htela da spava sa mnom, ne bih je odbila!

Poznata hrvatska pevačica i kantautorka Alka Vuica šokirala je javnost priznanjem da bi spavala sa zemljakinjom, starletom Nives Celzijus.

- Odavno smatram da su ljudi biseksualni i da seksualnost nije određena rodom. Naravno, istražujem i čudim se svemu što me uzbuđuje i opušta. Istražujem svoju prirodu i sve što me zanima jer sam znatiželjna i nisam glupa! Imali smo osamdesete koje su zapravo bile kod nas šezdesete. Otkrivali smo svoju seksualnost i nismo se libili ni sramili biti sa nekim ko nas je privukao, bilo muško ili žensko! Nažalost, nisam nikada spavala s Nives i mislim da je ona to ispričala samo zbog marketinga, jer da je htela zaista spavati sa mnom, ne bih je odbila - rekla je Alka, a preneli hrvatski mediji.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading