Nadica Ademov
Foto: Printscreen/Foto: Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Nadica Ademov je objavila sliku svojih roditelja, uz komentar: „Hvala bogu da si nam živ“, a sada je objasnila šta se krije iza tih njenih reči.

- Tata je imao veliki udes, jedva je ostao živ. Nama je taj datum jako bitan, iako mu je pravi rođendan 20. aprila, više dajemo značaja tom 18. aprilu. Jedva je živ ostao, čak je proglašen i mrtvim i bio je u mrtvačnici. Ali, koliko znam iz mamine priče, neka žena koja je radila tu, čula je nešto i saznalo se da je tata, ipak, živ. Posle toga je bio i u komi. Hvala dragom bogu, sve je dobro, mada su tati ostale neke posledice - izjavila je Nadica.

Nadica Ademov

Foto: Ata Images

 

Prethodno je ispričala da sa roditeljima nije govorila tri meseca, a pojedini mediji su pisali da su se otac i majka odrekli Nadice.

- Nisu me se odrekli, samo su bili ljuti na moj tadašnji izbor partnera za koji su danas sa pravom bili, ali tada je mozak bio lud i definitivno nisi mogao neke stvari da zaustaviš nego si samo pustio, eto tako da ide - precizirala je Nadica, pa dodala:

- To je bila mladost ludost, to su stvari koje bi ja ostavila iza sebe i o kojima ne želim da pričam. Tri meseca nismo pričali i to je stvarno bio težak period za mene - izjavila je za Hajp televiziju Nadica.

Pevačica plače na sav glas usred emisije

Nadica Ademov otvoreno je govorila o svom detinjstvu, odrastanju, školovanju, roditeljima i rođenom bratu Ramčetu.

Pevačica je tokom emisije “otvorila dušu”, te u jednom trenutku nije mogla da suzdrži emocije, pa je i zaplakala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading