Vesna Dedić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić otkrila je nepoznate detalje iz karijere, između ostalog, zašto se na današnji dan pre 14 godina tresla od straha.

- Na današnji dan 2010. godine tresla sam se od straha očekujući da se 1. jula u izlozima pojavi moj prvi roman "Zauvek u srcu". Nisam imala snage da se osmehnem fotografu ili sam mislila da pisac mora da bude ozbiljan? Ne sećam se... Znam da od prve promocije i prvog Zlatnog bestselera 2010. za prodatih 100. 000 primeraka, pa sve do danas kada čitate moj 17. bestseler "Boli pesme kraj" ne skidam osmeh sa lica - napisala je na svom Instagram profilu Vesna, uz svoju fotografiju iz tih dana.

Samo nekoliko dana ranije je objavila i fotografiju u kupaćem.

Vesna Dedić

Foto: Printscreen/instagram

 

Vesna se zahvalila svojim čitateljkama širom regiona i dijasopre, kolegama iz medija, ali i onima koji su je ignorisali.

- Hvala kolegama iz medija koji me podržavaju i čestitke na istrajnosti televizijama kojima sam godinama na crnoj listi zabranjenih! - precizirala je Vesna i najavila sledećeg leta novi, 18. roman.

 

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić (56) skinula se u kupaći kostim i raspametila izgledom.

Vesnu retko imamo prilike da vidimo u kupaćem kostimu, a svojim izgledom u šestoj deceniji života nikoga nije ostavila ravnodušnim.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading