Jovana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedna od najpopularnijih voditeljki Jovana Jeremić je "preslišala" kolegu, poznatog crnogorskog voditelja Božu Dobrišu.

- Zašto ti mene nisi voleo? Zašto si ti mene ogovarao i ružno izjavljivao o meni? Zašto me nikada nisi ugostio ni na jednoj jahti - nizala je nimalo prijatna pitanja Jovana.

- Zbog toga što ti ne želiš da radiš na tim jahtama ono što one žele da rade. Hoćeš da budeš Severina da pored tebe bude hiljadu kretena što pored svojih žena još nešto bi sa strane za čas? - poptuno otvoreno joj je rekao Božo.

Jovana je priznala da to nije ono što bi želela.

božo dobriša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne želim - rekla je Jovana, a Božo koji je poznat po lapsusima i zaraznom smehu je otkrio još jedan nepoznati detalj o svojim koleginicama.

- Postoji voditeljka koja nije platila račun 80 evra - rekao je za Pink televiziju Boža.

Inače, Božo je jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića javno priznao da ga nervira Jovana Jeremić.

- Kad je Jovana dobila stan za pet dana, onda mogu i ja. I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio - rekao je Božo.

Nakon emisije, Jovana je upitana za komentar, navela da ne zna ko je Božo Dobriša.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično - rekla je Jovana.

A onda se opet oglasio Božo:

- Bezveze je da Jovana kaže da me ne zna, a zvala me je u emisiju, da dođem kada budem mogao. Pa, svi znaju ko je omiljeni voditelj Zeljka Mitrovića - istakao je Dobriša.

Jovana šokirala javnost: "Rekla mi je da ću biti bogatija od Sandre Meljničenko"

Jedna od najpopularnijih voditeljki Jovana Jeremić razgovarala je s vidovnjakinjom, koju je uporedila s čuvenom Baba Vangom. Otkrila je da joj je ona prorekla život u Holivudu, veliko bogatstvo i svetsku slavu!

- Proročica je videla da ću biti jedina Srpkinja koja je uspela u Holivudu i da ću biti bogatija od Sandre Meljničenko! Rekla mi je da ću imati privatni avion i jahtu jer ću se dobro udati. Istina je da sam uvek bila privlačna jakim muškarcima jer sam i ja jaka žena, imam svoje pare i nisam sponzoruša. Komplikovana sam, nije me lako osvojiti i mislim da sam im zbog toga posebno privlačna - navela je za domaće medije Jovana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading