Sloba radanović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sloba Radanović je nedavno doživeo nezgodu zbog koje je morao da nosi gips. Iako još uvek ima gips, on je sada manji nego što je bio pre nekoliko dana.

- Bilo je teško nastupati sa gipsom od prstiju do lakta, pošto je vrućina, pogotovo na Kipru, ali dobro je za bakšiš (smeh). Sad je super, prolazi polako, biće dobro...Nije me niko kleo. To su sve neke gluposti, uvek se tako nešto desi iz nehata, nek je na ruku - rekao je Sloba.

On se osvrnuo i na nastupe tokom ovogodišnje letnje sezone.

- Od 13. jula smo u Crnoj Gori, dole smo celo leto. Mnogo radimo, ali u Crnoj Gori spojimo lepo i korisno, pa se i malo kupamo. Biće malo ovde, malo dole, gledaćemo da i dole budemo zajedno, da ne budemo jedni bez drugih, samo da se organizujemo kada - rekao je folker, a onda je otkrio da li je zadovoljan svojim albumom:

- U jednom trenuku se zagužvalo, što se tiče mene i mog albuma, ja sam prezadovoljan. Vrhunske su, neke pesme su takve da će ostati zauvek, pogotovo balade. Uopšte se ne plašim, a i iznenadio sam se koliko su ljudi pevali "Vreme besramnih"...Žena je tu, bez nje kuća i porodica...Ona je jedan od stubova, sve smo zajedno radili, deli isto mišljenje da je sve super i da smo mi ti koji održavaju tu pravu muziku "na aparatima" - rekao je Sloba.

Alo! / Pink.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading