Rasta
Foto: Alo/Alo

Reper Stefan Đurić Rasta večeras nastupa na Music Week festivalu, koji se održava na Ušću. Pred izlazak na binu, dao je kratku izjavu za medije.

U tom trenutku, njegova koleginica Nikolija je na sceni izvodila pesmu "Prezime", čiji je autor upravo Rasta. Tom prilikom, reper je otkrio da li mu je lakše i lepše da piše pesme za žene ili za muškarce.

- Mnogo više pesama sam radio za žene, nego za muškarce. Imam tu neku žensku energiju očigledno koju oslobađam i mnogo mi je lakše da radim sa ženama, konkretnije se. Sve dok se ne oženim, dobro je - rekao je Rasta kroz smeh i dodao:

- Više problema sam imao sa muškarcima u nekim saradnjama, žene uglavnom znaju šta hoće i šta im se sviđa. Muškarcima moram da tražim identitet i onda to sve traje - naveo je Đurić.

Na pitanje da li je poslušao novi album njegove bivše supruge Ane Nikolić, koji je na kratko bio obrisan sa Jutjuba, pa vraćen, Rasta je priznao:

- Nisam čuo još uvek. Ne znam ništa o tome. Kad bih vam rekao koju muziku ja slušam, vi bi pali na d*pe. Slušam jako alaternativnu, andergraund muziku i nemam vremena za ovo domaće. Slabo slušam i svoju muziku, to zna ekipa oko mene. Nije to neka uvreda, ali stvarno nisam čuo. Kad budem čuo, reći ću - istakao je  Rasta za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading