Jelena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pop diva Jelena Karleuša imala je spektakularan nastup na Music Week festivalu, na Ušću, a potom je dala intervju u kojem je brutalno isprozivala Mihajla Veruovića Vojaža.

- Došlo je do smene generacija, do nove publike. Znam da klinci vole da svašta bacaju na binu tokom festivala, ali sam ja imala sreću da su bacali ruže i medvediće. Hvala klinci i hvala svima! - rekla je Jelena posle nastupa, a onda se dotakla mlađih izvođača koje vole tinejdžeri.

- Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe, kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju? - navela je Karleuša, pa precizirala:

Vojaž

Foto: ATA Images

 

- Vojaža znam kako izgleda, a za ove druge čak ne znam ni kako izgledaju. Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala ko su oni. 

Jelena je objasnila zbog čega mnogi imaju potrebu da se bave njenim likom i delom.

- Zato što je to dobar marketing, a i zato što ja volim da im odgovorim, pa to onda bude jedan šoubiz bif. Ja razumem te klince. Znam da vole da diluju drogu i da su glavni u zatvoru. Možda je bolje da se bace na te pritvore i zatvore, nego da se petljaju u šoubiznis gde stvarno nemaju šta da traže - istakla je Jelena, pa dodala:

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ljudi me prvo pitaju i onda kada kažem iskreno šta mislim, a svi mislimo isto, samo što neko sme da kaže, a neko ne sme, onda se ljute. Svakako, žao mi je što moje kolege mere šta će da kažu. Neće da se zameraju. Mislim da treba biti iskren prema svima. To nije vređanje ako kažeš da ti se nešto ne sviđa - izjavila je Karleuša.

Karleuša grudi prekrila samo tračicama!

Jelena se na probi pred nastup na Ušću pojavila u upečatljivom stajlingu. Nosila je crni bodi koji je napred bio potpuno isečen i koji je njen bujni dekolte prekrivao samo jednom trakom.

Autfit je upotpunila širokom trenerkom sa visokim izrezom do kuka, naglašavajući svoje vitke noge.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading