Marko Bijelić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sin Dragane Mriković i Tonija Bijelića je jedan od najpoželjnijih mladića, tako bar misle brojne devojke koje svakodnevno lajkuju Markove fotografije na društvenim mrežama.

Marko Bijelić je, kako mnogi ističu, momak koga bi svaka majka poželela za zeta, a donedavno je bio u vezi s atraktivnom crnkom o kojoj se znalo samo da se zove Anastasija i da je bila uz njega u teškim danima razvoda njegovih roditelja. Poznato je i da mu je pravila društvo na Draganinom koncertu u Beogradu, kada su ih fotografi zajedno usnimili.

Ali, prema pisanju domaćih medija, izgleda da Marko i Anastasija više nisu zajedno.

Marko Bijelić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pozivajući se na društvene mreže, mediji su došli do zaključka da je atraktivnu crnku Marko zamenio se*si plavušom, koja se na Instagramu predstavlja kao Melani, a ima više od 23 hiljade pratilaca.

Među njima je i sin Dragane Mirković. Jedno drugom lajkuju svaku objavu, što je, naravno, probudilo sumnju u svakom ko je na to obratio malo više pažnje.

Marko Bijelić

Foto: Printscreen/instagram

 

“Izdao” ih je i jedan od njenih poslednjih storija. Ne vidimo im lica, ali su u prvom planu ruke, muška i ženska, prebačene jedna preko druge tokom vožnje kolima.

Na njegovoj ruci je brojanica. Istu takvu nosi Marko, pa nam nije trebalo dugo da saberemo dva i dva.

Marko Bijelić

Foto: Printscreen/instagram

 

Fotografije koje Melani Dimitrijević objavljuje na svom profilu prilično su provokativne i vrlo često u prvom planu je njen dekolte.

Alo!/Hello

Sin Dragane Mirković pohvalio se novim automobilom

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko Bijelić nasledio je ljubav prema automobilima od svojih roditelja. U svojoj kolekciji on ima nekoliko luksuznih mašina, a sada se pohvalio jednom od njih.

U pitanju je Chevrolet Corvette Stingray Coupe koji prema podacima na internetu košta oko 100.000 evra.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading