Aleksandra Tadić Cipka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Tadić, poznatija kao Cipka (29) ostala je bez supruga Nebojše Stojićevića Jarina (53) 17. maja ove godine. U međuvremenu, Cipka je obeležila 40-dnevni pomen, a sada je skinula i crninu i počela da peva.

Aleksandra

Foto: Printscreen/instagram

 

Cipka je prvi put nastupala na jednoj svadbi posle smrti muža, a kao i mnogi pevači koji su imali teške periode, muzika joj pomaže da sve to prebrodi. Ona se potrudila da se na njenom licu ne vidi tuga, a za ovu priliku odabrala je dužu haljinu sa animal printom. 

Aleksandra Tadić Cipka

Foto: Printscreen/instagram

 

- To je bio njen prvi nastup posle Nebojšine smrti. Našla je bend sa kojim je prvi put i nastupala na ovoj svadbi i odlično se snašla. Iako u očima ima tuge, ona nije skidala osmeh sa lica i podigla je atmosferu do usijanja, ali verovatno da samo ona zna kako je u njenom srcu - rekao je izvor za Blic.

Inače, Cipka i Nebojša su se venčali 2022. i on je od nje bio stariji 24 godine. Preminuo je iznenada, od posledica srčanog udara.

Cipka pre smrti muža objavila izazovan video

Da ništa nije slutilo na tragediju, te da je smrt došla naglo, govori činjenica da se pevačica oglasila svega 18 sati pre letalnog ishoda. 

Cipka je na videu bila vidno raspoložena, a snimala se u providnoj majici prekrivenoj cirkonima. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading