Veljko Ražnatović
Foto: Printscreen/Prinstcreen/Instagram

Nacionalno okupljanje Marin Le Pen je pobedilo u prvom krugu parlamentarnih izbora u Francuskoj, a bokser Veljko Ražnatović je među prvima reagovao na tu vest.

Na svom Instagram profilu, Veljko je objavio fotografiju Le Penove, sa frnacuskom i srpskom zastavom i podsetio šta je ona govorila 2017. godine.

- Prema Srbima je načinjena ogromna nepravda, Kosovo je sveta, srpska zemlja - rekla je tom prilikom Le Penova i dodala:

- Ako pobedim na izborima, poništiću priznavanje nezavisnosti Kosova. 

 

 

Inače, u prvom krugu vanrednih parlamentarnih izbora održanim juče, prema izlaznim anketama krajnje desničarsko Nacionalno okupljanje osvojilo je 34,2 odsto glasova, dok je alijansa Zajedno predsednika Emanuela Makrona osvojila 21,5 procenata. Drugi krug zakazan je za 7. jul.

Prema anketama s početka meseca, mnogi su predviđali ubedljivu pobedu Le Penovoj i njenoj stranci, čiji lider je pre nje bio Žan-Mari Le Pen. Naravno, reč je o ocu Le Penove, koji je još uvek živ, ali više nije sposoban da vodi svoje poslove nakon što je doživeo srčani udar 2023. godine.

Prema pisanju francuskih medija, ništa od onoga što je Marin postigla ne bi bilo moguće bez njenog oca. Pomogao je da se osnuje Nacionalni front 1972, kao stranku koja se zalagala za belu radničku klasu za koju je tvrdio da je marginalizovana od strane političke klase, koja je postajala sve buržoaskija i sve evropskija.

Moraćeš da budeš veći od slavnih predaka!

Veljko Ražnatović krstio je sina Isaiju u Hramu Svetog Save. 

Nakon intimnog čina Veljko je na svom Instagram profilu objavio sliku čestitke koju je mali Isaija dobio ovim povodom. 

- Dragi naš Isaija Ražnatoviću, dobro došao u slavnu familiju Ražnatović. Veliki te posao čeka i slava. Moraćeš baš da se potrudiš da tu gde si se rodio budeš veći od slavnih predaka. Ja znam da hoćeš - pisalo je u poruci.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading