Lepa Lukić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Lepa Lukić pleni pažnju gde god se pojavi, a naš paparaco ju je nedavno uhvatio u centru Beograda.

Lepa je stajla na Terazijama, društvo joj je pravio nepoznati muškarac, a u jednom trenutku im je prišao i stariji čovek. Njih troje su opušteno ćaskali, a prolaznici su u šoku gledali u Lepine noge.

- Jesu li to plastične sandale ili papuče - gurkale su se dve žene na obližnjem autobuskom stajalištu, dok su prstima pokazivale u pevačicu.

Lepa Lukić

Foto: Alo!

Pevačica nije čula njihov razgovor, a plastične papuče, koje su žene primetile su, zapravo, poslednji modni hit. Lepa, iako to nikad nije isticala, i te kako vodi računa o garderobi, pa je stajling tog dana "začinila" maramom u nijansi sandala. 

Inače, nedavno je pričala da, iako je ovog januara napunila 84 godine, i dalje joj se muškarci udavaraju.

- Udvaraju mi se, na jedan fin način. Ja se samo smeškam, gledam preko njih. Prija mi kad čujem: "Gospođa Lepa, što lepo izgledate! Joj, da sam malo stariji, da sam malo mlađi - rekla je Lepa, koja iza sebe ima četiri braka, a jednom prilikom doživela je čak i prevaru.

Posle braka sa Tomom Lukićem, sa kojim je, kako je sama pričala, proživela pakao zbog njegove ljubomore, pevačica se 1977. godine udala za tada uspešnog estradnog menadžera Vladimira Perovića.

Oni su bili sedam godina u braku, sve dok ga nije uhvatila u preljubi.

Vlada je prevario Lepu u njihovom porodičnom domu, a odmah posle toga su okončali bračnu zajednicu.

Lepa Lukić

Vlada Perović, foto: Printscreen/Jutjub

Lepa je svojevremeno i opisala ovu neprijatnu situaciju.

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

Ne ide to da me pitaš, mnogo si glupa voditeljka!

Vesna Dedić je otkrila da je pevačica Lepa Lukić napustila njenu emisiju "Balkanskom ulicom" zbog nesporazuma koje su imale.

- Lepa Lukić je napustila "Balkansku". Davno je to bilo. Snimali smo u hotelu "Moskva". Tada se snimalo nedelju za nedeljom, po principu da ja to snimim u subotu, izmontiram uveče i ide nedeljom na TV-u. Lepa je došla, lepa kao lutka, u crnoj haljini, sa biserima, jer je znala da ide u emisiju koja ima jedan određeni nivo - prisetila se Vesna u emisiji "Život kao takav".

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading