Marko
Foto: Alo/Printscreen

Vest da sin Dragane Mirković ima novu devojku odjeknula je kao bomba.

Marko Bijelić je atraktivnu crnku Anastasiju, koja mu je bila podrška u teškim trenucima kada su se razvodili njegovi roditelji, zamenio se*si plavušom.

Marko Bijelić

Foto: Printscreen/instagram

 

Ispostavilo se da je ona Melani Dimitrijević, da živi u Austriji, a kako je sama navela u intervju za jedan bečki portal, rođena je u Banjaluci i nekad je radila kao konobarica.

Alo! prenosi njen intervju u celosti.

- Zovem se Melani. Obučavam se da postanem specijalista za restorane, sada sam na drugoj godini obuke. Obuka traje tri godine, tako da idem u stručnu školu jednom nedeljno, u Lengenfeldgase. Učimo sa koje strane služimo goste, kako da flambiramo i rezbarimo, na primer, tartar od govedine koji smo nedavno napravili izjavila je Melani, pa detaljno opisala jedan radni dan.

Melani Dimitrijević

Prinstcreen/Jutjub

 

- Kad dođem, idem da se presvučem u uniformu. Tada mogu odmah da počnem da radim s gostima, poslužujem piće i služim hranu. Uvek vodimo računa da sve bude lepo i čisto. Pregledamo stolove, stavimo čist pribor za jelo na njih i tako ceo dan. Čim se završi, odnosno čim se moja smena bliži kraju, proverim da li je sve u redu i onda mogu da završim - rekla je Melani. 

- Rođena sam u Bosni, u Banjaluci. Došla sam ovde kada sam imala samo godinu dana, tako da sam ovde ceo život. Išla sam u osnovnu školu, pa u srednju, koju sam menjala zbog matematike, nije mi dobro išla. Završila sam srednju školu s fokusom na turizam/gastronomiju i tada sam shvatila da mi se to jako sviđa - istakla je Melani, pa dodala:

- Radila sam subotom u bistrou kao konobarica... Izazov mi je bio to što se radi vikendom kada su vam prijatelji slobodni, kao što se dugo stoji. To je meni u početku bio veliki izazov, ali se vremenom navikneš - navela je Melani i otkrila kakvi su joj planovi:

- Moj najvažniji savet u životu je da živite svoje snove. Kažem to zato što želim da postanem preduzetnica i mislim da mi se moto prilično uklapa u tu viziju.

Draganin sin uhvaćen s novom devojkom

Pozivajući se na društvene mreže, mediji su došli do zaključka da je atraktivnu crnku Marko zamenio se*si plavušom, koja se na Instagramu predstavlja kao Melani, a ima više od 23 hiljade pratilaca.

Među njima je i sin Dragane Mirković. Jedno drugom lajkuju svaku objavu, što je, naravno, probudilo sumnju u svakom ko je na to obratio malo više pažnje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading