ZVEZDA GRANDA OTKRILA ŠTA JE SVE OPERISALA Pevač priznao da je posetio plastičnog hirurga, sve se saznalo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zvezda Granda Ljuba Perućica uvek je isticao da mu je važno da izgleda dobro, a sada je ispričao da kod estetskog hirurga ide sve više pripadnika jačeg pola.

- Činjenica je da iz godine u godinu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti - rekao je za domaće medije pevač, pa otvoreno progovorio o tome šta je on sve radio.

- Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli. I, iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo s podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi - priznao je za Grand Ljuba, koji s vremena na vreme „popravi“ podočnjake, jer kako je rekao, "ne izgledaju baš lepo s obzirom na moju prirodu posla".

Inače, Ljuba je na svom Instagram profilu jednom objavio snimak na kojem je bez majice i mnogi su pomislili da je otišao na skidanje sala sa stomaka.

ZVEZDA GRANDA OTKRILA ŠTA JE SVE OPERISALA Pevač priznao da je posetio plastičnog hirurga, sve se saznalo

Foto: Printscreen/instagram

 

- Samo da se razumemo, ne skidam salo, radim epilaciju - objasnio je tada pevač koji je pre nekoliko godina operisao želudac zbog viška kilograma.

Pre dve godine je bio na intrevenciji zatezanja kože lica, a tom prilikom sve je snimila njegova supruga Katarina. Dok su mu zabadali velike igle u lice, Ljuba je bio nasmejan, smejala se i Katarina, pa je na kraju i doktor počeo da se smeje, a bračnom paru je, potpuno iskreno, rekao:

- Vi ste bolesni u glavu.

Bivša voditeljka rodila sina poznatom pevaču!

Pevač Ljuba Perućica i bivša voditeljka Katarina Kolozeus krajem prošle godine postali su roditelji sina Alekseja.

Ljuba je sada podelio kako provodi svaki slobodan trenutak sa porodicom, objavivši na svom Instagram profilu snimak noćnog kupanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading