Goca i Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ispovest ćerke Goce Božinovske, Jelene Vučković, ostavila je javnost u čudu.

Jelena je u jednoj emisiji progovorila o detinjstvu i činjenici da ju je majka ostavila kod bake sa samo tri meseca i posećivala  te se potpuno slomila i zaplakala.

Mnogi su se tada zapitali u kakvom su zaista odnosu majka i ćerka, a Jelena se sada ponovo oglasila misterioznom objavom, te ponovo pokrenula spekulacije.

Jelena Vučković

Foto: Instagram

 

- Ako u prisustvu nekih ljudi automatski postaješ uznemiren/a i nervozan/a shvati to kao pokazatelj, da tu možda ne treba da budeš. Kao temperatura sto ukazuje na neku infekciju u organizmu i dize borbenost tela tako ti i uznemirenost signalizira da neki odnos nije dobar po tebe - piše u citatu koji je objavila.

- "Da nije opet u svađi sa majkom?", "Zaslužuješ da budeš srećna" - bili su samo neki od komentara.

"Dojila me je komšinica"

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića, ne prestaje da šokira javnost detaljima iz detinjstva, a nedavno je otkrila da ju je dojila komšinica.

- Rođena sam u Beogradu. Moja majka Gordana je u tom trenutku imala nepunih 19 godina. I ona i otac, koji je kompozitor su mnogo radili, pa je po mene došla baka po majci i odvela me sa sobom u selo Samaila, u Kraljevu. To se desilo kad mi je bilo tri meseca, pričala mi je baka Radmila, koja me je i podigla. Roditelji kažu da sam imala malo više, ne znam, ali znam da me je dojila komšinica. Baka mi je to rekla - izjavila je Jelena, pa dodala da je to bila Gocina najbolja drugarica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading