Marko louis
Foto: Privatna arhiva/Foto: Darko Radovac

Nakon što je reprezentacija Srbije neslavno završila svoje učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu, većina je krivicu svalila na Dragana Stojkovića Piksija, ali pojedine poznate ličnosti su ipak stale u njegovu odbranu.

Gostujući u Jutarnjem show-u Radija S kod Irene Karaklajić i Ivana Milovanovića, Marko Louis je rekao da selektor ipak zaslužuje aplauz:

- Uvek je na kraju trener kriv i žao mi je. Mislim da je on stručnjak i naša legenda. Nole kada odigra pola utakmice loše, oni svi u fazonu kao jaaaaooo, ništa od njega. Zato, evo jedan aplauz za trenera od mene.

Na pitanje voditeljke Irene, kada bismo u procentima iznosili krivicu, koliko je Piksi kriv, a koliko igrači, a ne možeš da kažeš 50:50?

- Trener i kada gubimo prihvata krivicu, jer je takvo pravilo. Neka bude 51 posto za Piksija, a 49 posto za igrače samo zbog pravila - rekao je Marko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S (@radio_s1)

Kada je Marko Louis postao prijatelj sa Dinom Merlinom, kako je došlo do saradnje i kako su zajedno radili pesmu za Zdravka Čolića, pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading