Anja i Baka
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Anja Blagojević, poznata kao Anja Bla, i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, navodno su raskinuli.

Anja je na društvenim mrežama podelila sa pratiocima razloge njihovog raskida.

- Ja sam uz Bogdana bila uvek... Šta god da je bilo, ja sam uvek ostajala s njim i bila mu podrška. Ja sam svoj "prošla" više puta. On svoj "test" nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspeo...

- Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu - dodala je.

- Znate kako kažu da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kad je on na nuli, kad ostane bez svega.... Možemo da se složimo da je to istina. A znate šta je još veća istina o kojoj se malo manje priča?

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala "prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra.

Totalni haos na mrežama zbog Vojaževe kilaže, hit komentari se samo ređaju!

Baka Prase i Mihajlo Veruović Vojaž, poznati po lošem odnosu, nedavno su izazvali pažnju javno zakazanim boks mečom.

Baka Prase

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na društvenim mrežama su se vređali i psovali, ali se ispostavilo da je sve bila farsa da bi privukli pažnju i pomogli socijalno ugroženoj porodici, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading