Nataša Bekvalac
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac je dobila veliki kompliment od splitske pevačice Đane Smajo, koja je pobedila u jednom popularnom muzičkom takmičenju u Srbiji, a kojoj je Nata bila mentorka.

- Moja Nale, tako sam je zvala tokom takmičenja. Ona je zaista verovala u mene i bodrila me je kao druga majka. Jako me veseli da znam da njene kćeri vole moje pesme i da ih slušaju - navela je pevačica, pa dodala:

Nataša Bekvalac

Foto: Printscreen

 

Čujemo se s vremena na vreme, jako bih volela da napravim duet s njom, kao što sam imala tu čast što me je Relja Popović pozvao da budem gost u njegovoj pesmi. Za mene je to jako značajno, oni su mi postali prijatelji, osim što su veliki profesionalci - zakljućila je Đana.

Inače, Bekvalčeva je već pričala koliko se ponosi svojom takmičarkom.

- Od trenutka kada sam je na audiciji čula i upoznala, želela sam je u svom timu. Odvajala se od svih, ne samo po načinu na koji izvodi pesme i maestralno autentičnoj interpretaciji, već i po personalitiju i karakteru u koji sam od prvog dana zaljubljena. Rad s njom bio mi je zadovoljstvo, predana je, posvećena, spremna da prihvati i primeni savet uz puno poverenje u svoje producente i mene kao mentora. Ima svoj stav na bini i privatno, kao i sve što je potrebno da bi bila muzička zvezda. Jako sam ponosna na svaki njen korak, i za nju sam tu i na njenom budućem muzičkom putu. Zaista je posebna - rekla je Nataša.

"Nataša više živi u autu nego u kući!"

Nataša Bekvalac sa ćerkama Katjom i Hanom živi u luskuznom stanu u Beogradu, a sada su njene komšije otkrile kakva je Nata u stvarnom životu.

- Nata je carica, viđamo je, ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je, nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. Ona u pidžami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala - rekao je jedan komšija, pa dodao:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading