Jelena Rozga
Foto: Promo/Promo

Sava Centar će 20. i 21. decembra biti domaćin dva spektakularna koncerta jedne od najomiljenijih pop zvezda regiona, Jelene Rozge. Poznata po svom neosporivom talentu, emotivnim baladama i energičnim nastupima, Jelena će ovim nastupima ponovo pokazati zašto je miljenica publike već decenijama.

Rozga već 28 godina osvaja srca ljubitelja muzike širom Balkana - njena karijera, koju je započela u popularnoj grupi Magazin, obeležena je brojnim hitovima koji su postali nezaobilazni deo svake muzičke liste, a pesme kao što su "Ginem", "Da li znaš da te ne volim", "Minus i Plus", i mnoge druge, obeležile su jednu epohu. Nakon uspešne karijere u grupi Magazin, Jelena je nastavila svoj muzički put kao solo izvođač i nizala uspehe numerama kao što su "Bižuterija", "Nirvana", "Cirkus", " Tsunami" i drugim, koje su postale evergrin hitovi u čitavom regionu.

Njena sposobnost da kroz svoje pesme prenese duboke emocije i stvori posebnu atmosferu na svakom nastupu čini je posebnom i izdvaja je na muzičkoj sceni, a to je nedavno dokazala rekordno rasprodatim arenama širom regiona u okviru turneje „Minut srca mog“, ali i novom hit-numerom „Lavica“ koju je predstavila na festivalu „Melodije Jadrana“ u Splitu. Pesma je samo nekoliko dana ušla u trending u svim zemljama regiona, a broj pregleda na YouTube platformi vrtoglavo raste iz dana u dan.

Kako je najavila, u pripremi je i spot za pomenutu numeru, a Jelenin nastup na festivalu i novu pesmu „Lavica“ možete poslušati ovde:

Za predstojeće koncerte u Sava Centru Jelena obećava spektakl koji će biti upotpunjen i najsavremenijom audio-vizuelnom produkcijom za koju je zadužen Skymusic, a ulzanice su dostupne od danas, putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading