Sloba Radanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevač Sloba Radanović je oduševio javnost novom fotografijom svog naslednika. Na njoj Radanović junior ima srpsku narodnu nošnju i šajkaču, a tatini fanovi su odmah reagovali:

- Pravo Srpče!

- Neka ti je živ i zdrav 100 godina! - nizali su se komplimenti na račun stajlinga malog Radanovića.

Sloba Radanović

Foto: Printscreen/instagram

 

Sloba je vrlo aktivan na društvenim mrežama i uvek ističe koliki je  vernik i patriota, a poslednjom objavom je pokazao da sina uči pravim vrednostima. 

Nakon fotografije u nošnji, uz koju je napisao kratko i jasno: "Volim te, sine!, Sloba je objavio snimak u kojem se vidi kako mališan sedi za volanom automobila u nekoj javnoj garaži, dok napolju tutnji nevreme. 

Sloba Radanović

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Slobina supruga Jelena Radanović se porodila 21. februara prošle godine i na svet je donela dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Damjan. 

Teško je nastupati s gispom, ali je dobro za bakšiš!

Sloba Radanović je nedavno doživeo nezgodu zbog koje je morao da nosi gips. Iako još uvek ima gips, on je sada manji nego što je bio pre nekoliko dana.

- Bilo je teško nastupati sa gipsom od prstiju do lakta, pošto je vrućina, pogotovo na Kipru, ali dobro je za bakšiš (smeh). Sad je super, prolazi polako, biće dobro...Nije me niko kleo. To su sve neke gluposti, uvek se tako nešto desi iz nehata, nek je na ruku - rekao je Sloba.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading