Ana Ivanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša tenisrka Ana Ivanović je veoma zabrinula brojne fanove, mnogi od njih su se zapitali šta se sa njom dešava, da li je bolesna ili izgleda kao, kako su naveli, kostur zbog rigrozne dijete.

Ana je objavila fotografiju na svom Instagram profilu u žutom kupaćem kostimu i izazvala lavine komentara, nažalost, mahom negativnih.

Ana Ivanović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kostur, volim Anu ali ovo je katastrofa - napisao joj je jedan korisnik Instagrama, dok je drugi dodao:

- Koju kilu više Ana.. Onda ćeš izgledati zdravije i ženstvenije.

- Volim te Ana, obožavam, ali ovde brate nešto ne štima! Nisi više ženstvena, šta je to sa tobom?

Bilo je i onih koji su je branili:

- Žene iz Srbije prema Ani konstantno primenjuju oblike psihičkog zlostavljanja i to prema njenom broju kilograma, rebrima, lažnom osmehu. Bilo bi dobro da bar na Google pronađete šta to znači, ako ste već toliko neobrazovane, pa se ovde iživljavate - napisala je jedna od Aninih prijateljica.

Kao i uvek, bilo je i onih koji su Ani zamerili da nema grudi, ali i drugih kojima je apsolutno savršena, takva kakva je.

- Ne treba Ana da se ugoji, nego vi da resetujete svoje oči jer ste svi vi navikli da gledate debele/ili silikone oko sebe... Ostavite devojku na miru. Ona izgleda odlično - napisao je jedan Anin fan.

Koliko je i dalje zanimljiva ljudima, iako se već godinama ne bavi tenisom, pokazalo je više od 20.000 lajkova i na stotine komentara, baš kao što su njihovi autori pokazali da društvene mreže trpe sve. U jeku priče o njenim kilogramima, jedna gospođa se dotakla i Aninog osmeha.

Ana izgleda iscrpljeno, zgužvano. Šta to kao moderno? Meni ona nema x faktor, ja vidim kod nje lažan osmeh, mislim da nije baš dobar čovek - napisala je ova korisnica Instagrama.

Ana se, po običaju, nije oglašavala.

Ana, šta si to napisala?! Ivanovićeva spomenula svoju zadnjicu i izazvala šok kod ljudi

Ana Ivanović je aktivna na društvenim mrežama, gde ima na milione pratilaca. Njene objave su uglavnom iz porodičnog ili modnog sveta. 

 

Ovoga puta, ona je reklamirala jedan kozmetički brend, ali, dok je pisala, napravila je grešku u kucanju, pa je umesto "sredstva" (assets) napisala "zadnjice" (asses), izostavivši slovo "t".

- Moje tri zadnjice za blistavu i negovanu kožu - piše na njenom profilu na društvenoj mreži "Iks".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading