Boki 13
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Šoumena Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, usnimila je ekipa Grand portala, nakon izlaska iz zatvora gde je proveo više od četiri godine.

Boki je sa prijateljima sedeo u jednom kafiću u Severnoj Makedoniji, a kada je primetio da novinar, srdačno im se javio sa osmehom na licu.

Na glavi je imao šešir i sunčane naočare, koje nosi kako ga ljudi ne bi prepoznali.

Bojan Jovanovski Boki 13

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

Kako su naveli, na Bokiju 13 se vidi da je drastično promenio i svoj fizički izgled, smršao je i promenio boju kose.

Kako je i sam rekao nakon izlaska iz zatvora, boravak iza rešetaka mu je teško pao, pa mu je bilo potrebno dosta vremena da se vrati normalnom životu.

Inače, Boki 13 je osuđen na devet godina zatvora u slučaju u kom je optužen da je svoju nevladinu organizaciju koristio za prevaru i pranje para. Ipak, ta presuda je ukinuta i on je pušten na slobodu.

Bojan Jovanovski Boki 13

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

- Jezivi pritvorski dani. Ne možete ni da shvatite kako to izgleda. Bez podrške roditelja ne bih izdržao ni pola i ne bih bio ovde gde sam sada. U zatvoru sam, ako ništa drugo, naučio kako da budale udaljim od sebe. Imao sam psihijatre dok sam bio u bolnici, upadao sam u velike krize, ipak, pet godina van slobode je mnogo uticalo na mene - rekao je Boki nedavno u emisiji Lazarov podkast.

Alo!/Grand

Lepa Lukić i Džinović posetili bivšeg robijaša!

Makedonski šoumen Boki 13 vratio se starom načinu života, posle zatvora diše punim plućima i vreme provodi sa svojim prijateljima, u provodu. 

Sada se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijama sa Harisom Džinovićem i Lepom Lukić. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading