ANJA BLA TRPI NEVIĐENI LINČ NAKON RASKIDA SA BAKOM! Stižu joj stravične uvrede, priznala kakav je Bogdan zapravo, skandal u najavi!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Anja Blagojević, poznata kao Anja Bla, i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stavili su tačku na svoju vezu.

Anja je na društvenim mrežama podelila sa pratiocima razloge njihovog raskida i tom prilikom otkrila da nije u pitanju marketinški trik ili fejk raskid, budući da je poznato da su to već radili.

Anja se ponovo oglasila putem društvene mreže Instagram otkrivši tom prilikom da trpi neviđeni linč zbog svoje odluke, a pokazala je javno i kakve poruke joj sve stižu.

Anja Bla

Foto: Instagram

 

- Nadam se da će ovaj tip komentara prestati i uopšteno ta predrasuda o meni i da ćete me konačno ostaviti na miru. Takođe se nadam da će vam ova situacija otvoriti oči da vidite da nije sve onako kako vam se čini na prvu - napisala je misterioznu poruku Anja, ali nije precizirala na koga se odnosi ova poslednja rečenica, te su mnogi mislili da je aludirala na Bogdana i da nije onakav kakvim se predstavlja u javnosti.

Totalni haos na mrežama zbog Vojaževe kilaže, hit komentari se samo ređaju!

Baka Prase i Mihajlo Veruović Vojaž, poznati po lošem odnosu, nedavno su izazvali pažnju javno zakazanim boks mečom.

Na društvenim mrežama su se vređali i psovali, ali se ispostavilo da je sve bila farsa da bi privukli pažnju i pomogli socijalno ugroženoj porodici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading