Indi Aradinović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Javnost je zatekla vest da su Zoran Marjanović i pevačica Indira Indi Aradinović u vezi nakon što su osvanule njihove fotografije sa bazena.

Inače, Marjanović Aradinovićeva su ranije sarađivali, on joj je napravio hit "Bato, bre". Kako dalje tvrde domaći mediji, kada je Zoran izašao iz zatvora, oni su obnovili saradnju, te su emocije između njih navodno planule.

Dok je bio u zatvoru, jer je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, Zoran je pisao pesme koje bi mogle da završe kod pevača s kojima je već sarađivao, prenose domaći mediji. Među njima su Jasna Milenković Jami, Beki Bekić, Ivan Kukolj Kuki, Rada Manojlović, Sandra Afrika, Branka Sovrlić, Katarina Živković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

- Radi na muzici, piše pesme, aranžmane i, kako stvari stoje, postoji mogućnost da ih ponudi pevačima s kojima je već sarađivao. Ne znam detalje, ali advokati koji ga posećuju će moći da mu pomognu u tome - pričao je tad izvor.

Indi Aradinović je i tada rekla da bi rado uzela pesmu od njega ako bude smatrala da će biti hit.

- Uzeću pesmu ako je hit. Ipak, Zoran mi je uradio megahit "Bato, bre". Nisam u fazonu da ne bih - poručila je Indi.

Predlagana za svedoka na suđenju Marijanoviću

Pevačica Indira Aradinović Indi predložena je za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću, za ubistvo Jelene Marjanović.

Indi se tada oglasila za domaće medije.

- Čula sam, obaveštena sam. Zatečena sam tim izlaganjem jer od tragedije nisam imala kontakt sa Zoranom… Zapravo imala sam kontakt, ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Ne vidim kakve ja veze imam sa celim tim slučajem, nije mi jasno odakle to. Poslovno smo sarađivali, to stoji, jer on je kompozitor, a ja sam pevačica. Napravio mi je najveći mega hit „ Bato bre“ . Da kažemo obeležio je moju karijeru na taj način. Profesionalno smo komunicirali – poručila je Indi za 24sedam.rs

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading