Aleksandra prijović
Foto: Privatna arhiva/Jurica Cvitanić

Letnja sezona uveliko je počela, a sve glasnije se šuška o tome ko će biti najplaćenija pevačica.

Kako tvrdi izvor, prvo mesto na ovoj listi bez sumnje zauzima Aleksandra Prijović koja ovog leta neće imati konkurenciju u Crnoj Gori. 

Ona će u najvećem klubu na Crnogorskom primorju pevati dva puta tokom ove letnje sezone, a od tih nastupa, koje će raditi na određeni procenat od prodatih karata, zaradiće neverovatnih 160.000 evra.

- Priji trenutno niko ne može da priđe po popularnosti u Crnoj Gori. Svi se otimaju za nju, ali ona je rešila da ove sezone ima minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktuelne koncertne turneje, ali i kako bi napunila baterije za nastavak turneje koji je čeka tokom leta i jeseni. Iako bi bez problema mogla da napuni najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, ona će tamo pevati dva puta - jednom u julu i jednom u avgustu. Isto kao i prošlog leta - rekao je izvor, pa dodao:

- Prija će u tom klubu raditi na procenat od prodatih karata, a kako je cena ulaznice ove godine 30 evra, unutra može da stane oko 4.500 ljudi, a samo od prodaje će biti zarađeno 135.000 evra po noći pevanja. Njoj će od toga pripasti skoro 80.000, a ostalo će otići na troškove, kao što su rentiranje dodatnog ozvučenja i efekata - ispričao je.

Podsetimo, Aleksandra je i prošle godine dva puta pevala u najvećoj diskoteci na primorju. Kako je njena cena za tako velike nastupe sada između 50.000 i 60.000 evra, jasno je da će popularna pevačica po ukupnoj zaradi biti broj jedan na našoj estradi ove sezone.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading