Indi Aradinović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Vest da je Zoran Marjanović u vezi sa pevačicom Indirom Indi Aradinović, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Njih dvoje su viđeni zajedno na privatnom bazenu, gde su otvoreno razmenjivali nežnosti, u jednom trenutku joj je Zoran stavio ruku na butinu, a kasnije se oglasila i pevačica koja je na sve načina pokušala da opravda njhov odnos. 

Ipak, njena majka, Florija Aradinović, nikako ne podržava vezu sa Zoranom, tvrdi izvor za domaće medije. 

Florija Aradinović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom - kaže izvor blizak porodici Aradinović i nastavlja: 

- Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom - zaključuje izvor za "Blic". 

Indira Indi Aradinović

Printscreen

 

Zoran se zbog Indi svađao sa pokojnom Jelenom 

Ranije se pominjalo da je Indi često bila uzrok svađi između Jelene i Zorana tvrde domaći mediji.

Navodno je bila bliska sa njima sve do jedne svađe. Navodno je čak i Zoranova majka Zorica na saslušanju u policiji potvrdila da su se Marjanovići svađali zbog Indi.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ana

03.07.2024 12:16

po slici je to žena +50 pa ako do sada nije naučila neće nikad