Zoran Marjanović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Nedavno je odjeknula vest da su pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović uplovili u vezu, a sada su isplivali novi detalji.

Indi i Zoran se poznaju od 2004. godine, a zajedno su i sarađivali.

- Indi posle razvoda nije imala nijednog partnera. Veza sa Zoranom je slučajno počela. Zapravo, njih dvoje su doskoro bili prijatelji tačno dvadeset godina. Vezivala ih je poslovna saradnja i on je sad za nju uradio nove pesme. Otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se. Non-stop su zajedno. Ne kriju se, ali i ne žele da ljudima bilo šta objašnjavaju. Žive život i uživaju - rekao je izvor za domaće medije.

Ovim povodom oglasili su se i Indi Aradinović i Zoran Marjanović, te demantovali da su u vezi.

- Da li su saradnici na bazenu ili na moru i zajedno provode ove tople dane, ne znači da su u vezi. Tako da izjavu na ovu temu ne bih davala dok ne izađu pesme. Onda ćemo lepo o svemu da porazgovaramo, a sigurna sam da će vam se dopasti ono što budete čuli. Razumem da je vama novinarima interesantno da znate nešto više, ali moraćete još malo da sačekate - tajanstvena je bila Indi.

- Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem - rekao je Zoran.

Predlagana za svedoka na suđenju Marijanoviću

Pevačica Indira Aradinović Indi predložena je za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću, za ubistvo Jelene Marjanović.

Indi se tada oglasila za domaće medije.

- Čula sam, obaveštena sam. Zatečena sam tim izlaganjem jer od tragedije nisam imala kontakt sa Zoranom… Zapravo imala sam kontakt, ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Ne vidim kakve ja veze imam sa celim tim slučajem, nije mi jasno odakle to. Poslovno smo sarađivali, to stoji, jer on je kompozitor, a ja sam pevačica. Napravio mi je najveći mega hit „ Bato bre“ . Da kažemo obeležio je moju karijeru na taj način. Profesionalno smo komunicirali – poručila je Indi za 24sedam.rs

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading