Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Voditeljka Jovana Jeremić uvek kaže šta misli, pa je tako otkrila da li bi prodavala svoje intimne fotografije na sajtovima za odrasle.

- Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je Jovana, pa dodala:

- Meni je časnije da snimiš film za odrasle i okačiš na sajtu i da se vide, ovamo se skidaš svakako i viditi se. Ognjene, ja sam ti sofisticirani tip žene, ja volim sve sofisticirano, kada su takve stvari na drugačijem nivou - rekla je u emisiji Amidži šou Jovana.

Na Ognjenovo pitanje koga od koleginica vidi kao konkurenciju, iskreno je odgovorila nijednu.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odmah ću odgovoriti. Ja zaista nemam konkurenciju u svom poslu - rekla je Jovana, a potom nastavila:

- Ne postoji nijedna koleginica sa javne scene koja ima energiju moje frekvencije. Da se prikačimo na aparate, aparat bi potvrdio to što sam rekla. Zaista nemam konkurenciju. To je zaista tako, nemaju tu fekrvenciju. Ja sam vanzemaljac, ne pripadam ovom svetu.

- Ko mi se sviđa, koga izuzetno cenim u svom poslu... Jako cenim Sanju Marinković, mnogo je volim i ona to zna, počela sam u njenoj emisiji. I Ognjena, takođe - zaključila je Jovana. 

Jovana Jeremić zajahala bika!

Voditeljka Jovana Jeremić učestvovala je u izazovu sa brojnim javnim ličnostima, a koji je kreirao njen kolega Ognjen Amidžić.

Zadatak koji je imala Jovana je bio da jaše bika, a u timu je bila sa Milanom Miloševićem i kolegom Božom iz Crne Gore, dok je u drugom timu bila Vanja MIjatović, Nadežda Biljić i Sandra Rešić.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera Cera

03.07.2024 13:08

Objasnite joj šta znači Hintimno