Marko Jarić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Marko Jarić bio je u braku sa Adrijanom Limom, a nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima i zajedno brinu o njihovim naslednicama.

Adrijana Lima je nakon razvoda od Marka Jarića nastavila dalje, a novom partneru, producentu Andreu Lemersu, rodila je sina.

Marko Jarić je, inače, godinama živeo u Majamiju, tamo je imao luksuznu vilu, međutim, zbog bivše supruge je morao da se odseli odatle.

Kada je Adriana Lima započela vezu sa sadašnjim partnerom, poznatim producentom, sa ćerkama se preselila u Los Anđeles, što je bio veliki problem za Marka Jarića jer nije mogao tako često da viđa svoje naslednice.

On je tada odlučio da se preseli u Los Anđeles, kako bi bio u blizini svojih naslednica.

Nash (Neš) Subotić, koji je poznat u finansijskim krugovima u Srbiji zbog posla kojem se bavi u SAD, potvrdio je da se Marko Jarić nedavno odselio u Los Anđeles.

- Marka Jarića sam regrutovao godinu dana. Znao sam ga još od devedesetih kada smo igrali košarku u Srbiji, a onda neko vreme nismo bili u kontaktu. Pre godinu dana se preselio u Los Anđeles i ponovo smo se povezali. On nije učio finansije, ali ga puno poštujem jer je i sam ozbiljan preduzetnik i uspešan je u biznisu. Regrutovao sam ga kako bi mi pomogao da uđem u svet sporta i zabave. Ima puno veza u tom svetu i poznaje puno ljudi“, objašnjava Nash Subotić za Forbes Srbija.

Marko i Lima imaju dve ćerke

Marko je 12. juna 2008. godine verio manekenku na njen 27. rođendan. Sledeće godine, 14. februara, 2009. izgovorili su sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji u Džekson Holu, država Vajoming. Venčanju su prisustvovali samo kumovi i nekoliko najbližih prijatelja.

- Želimo da se venčamo i po verskim običajima, ali smo zauzeti oko bebe pa smatramo da trenutno nije vreme za to. Ipak, sigurno je da ćemo se venčati i u pravoslavnoj i u katoličkoj crkvi, ali ne garantujem da će to biti u Srbiji i Brazilu - pričao je košarkaš.

Iz braka su dobili dve ćerke, ali je potom došao krah braka. O njihovom razvodu mnogo se spekulisalo o tome šta je razlog, te se u medijima pisalo da je Jarić prevario suprugu. Da su uspeli da sačuvaju ljubav, danas bi slavili 15 godina braka, na Dan zaljubljenih.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading