Jelena Karleuša
Foto: Alo/Miloš Miletić

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put "napunila" Ušće, i time zvanično postala jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertinim nastupima i javnim pojavljivanjima. Iako je tokom večeri nastupila poslednja, to publiku nije omelo da satima čeka njeno pojavljivanje kako bi i uživo slušali kako njene nove hitove sa albuma "Alfa" i "Omega", ali i stare uz koje je izgradila karijeru.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

I ne samo da je njeno pojavljivanje na sceni izazvalo ubedljivo najviše ovacija već su je fanovi obasuli ružama i plišanim medvedićima. Kako je samo malo pre toga nekoliko izvođača bilo pogođeno flašama, Karleuša je iskoristila priliku da šalom uzvrati treperima i reperima sa kojima se i javno sukobila.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

- Mene moja publika gađa ružama i medvedićima, ali šta ja znam - rekla je pop zvezda kroz osmeh, te nastavila sa izvođenjem novih pesama koje su oborile rekorde na svim muzičkim platformama.

Ni to što je performans trajao do kasno u noć mlađe fanove nije sprečilo da ostanu uz Jelenu do poslednjeg trenutka, pa im je kako uživo, tako i putem društvenih mreža zahvalila na podršci i ljubavi koju od njih dobija svakodnevno.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

Sa druge strane, uspeh njenog trećeg "krcatog" Ušća" dodatno joj je dao vetar u leđa, pa je sa saradnicima dogovorila početak novih projekata u koje će uložiti sve što je prethodnih meseci zaradila od novih albuma i koncertnih pojavljivanja.

Budući da važi za jednu od najtežih saradnika, ali i surovih profesionalaca, nema sumnje da će se narednih meseci aktivno baviti svakim detaljom svojih poslovnih poduhvata, ali izvor blizak pop zvezdi otkrio nam je da će za samo dva projekta biti angažovano preko dve stotine ljudi.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

- Svi mi koji radimo sa Jelenom jedva čekamo period kada ona radi nešto novo sve dok ne dođe do tog trenutka. Ona ne znamo da li da se radujemo ili da čupamo kosu sa glave budući da je toliko teška za saradnju i da projekte izmeni stotinu puta pre nego postanu finalni. Čak i kada postanu finalni, desi se da i to potpuno promeni. Raduje nas što je uveliko u pravljenju planova za dva važna projekta, a to neće biti pesme i spotovi već nešto čemu može da priđe samo svetska muzička scena. 

"Dilerima i narkomanima nema mesta na sceni" 

Tik pred početak festivala, Karleuša je otvoreno progovorila o javnim sukobima sa mlađim izvođačima.

- Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju? Sukob sa mnom je dobar marketing, a i ja volim da im odgovorim, pa to onda bude jedan šoubiz bif. Razumem te klince. Znam da vole da diluju drogu i da su glavni u zatvoru. Možda je bolje da se bace na te pritvore i zatvore, nego da se petljaju u šoubiznis gde stvarno nemaju šta - navela je Karleuša za Alo!.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading