Ilda Humić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Iks

Bosanska influenserka Ilda Humić koja ima četvoro dece, odlučila je da samo troje povede na more i tim činom navukla bes celog regiona.

Ilda je ove godine dobila četvrto dete, a trogodišnjeg sina Isaka ostavila je kod kuće jer, kako je izjavila, za njega nije bilo mesta u automobilu.

Šta je odlučila, objavila je javno na svom Iks (bivši Tviter) nalogu, a korisnici ove društvene plaforme, su je, doslovce, rasčerečili komentarima. 

- Ovoj ženi je patetika drugo ime. Prvo tužna priča kako se roditelji trude da uspeju, a onda "dva i dva su četiri, Isak je ostao."

Ilda Humić

Foto: Printscreen/Iks

 

- Odbacila si jedno svoje dete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini, i još se hvališ time, tako da to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu - napisao joj je drugi tviteraš.

Ilda im nije ostala dužna i vrlo brzo je odgovorila svima koji su je iskritikovali i to vrlo pogrdnim rečima.

- Jedite go*na! / poručila je Ilda, a onda izazvala novi talas negativnih komentara:

Ilda Humić

Foto: Printscreen/Iks

 

- Ilda Humić rodila 4 dece, i Isaka ostavila kući nije ga vodila na more jer skida pelene... Takođe ga nije vodila u Nemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kući, a drugi sa mnom u provod. Najgora osoba..fuj!!!! - napisao je jedan od tviteraša.

Inače, Ilda, koju na Instagramu prati 313.000 ljudi vrlo često zbog svojih javnih objava trpi žestoke kritike na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading