Stefan Kapičić
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

Glumac Stefan Kapičić je sa majkom Slobodankom Bebom Kapičić prisustvovao komemoraciji povodom smrti njegovog oca Dragana Kapičića.

Komemoracija je održana na Malom Kalemegdanu, na terenima Crvene zvezde, a Stefan je, u crnom od glave do pet, sve vreme držao majku pod ruku. Zajedno s njom primao je saučešće, a poslednju počast legendarnom košarkašu Crvene zvezde i reprezentativcu Jugoslavije još jednom su odali brojni prijatelji, saradnici i bivši igrači.

Stefan Kapičić

Alo!/Marko Metlaš

 

Od Stefanovog oca biranim rečima oprostio se Zoran Slavnić Moka, inače Draganov kum. Moka nije mogao da sakrije suze, a komemoraciji su prisustvovali i Zlatko Bolić, Svetislav Pešić, Nebojša Čović, Dragan Tarlać, Gordan Kičić, Dragiša Vučinić, Ljupče Žugić, Branko Kovačević i mnogi drugi...

Stefan Kapičić

Alo!/Marko Metlaš

 

Legendarni Dragan Kapičić preminuo je 24. juna u 76. godini, a pre više od decenije, u ostvarenju "Bićemo prvaci sveta" njegov lik tumačio je upravo Stefan, koji godinama živi u Americi, gde je izgradio uspešnu karijeru i osnovao porodicu.

Našem glumcu preminuo otac!

Legendarni srpski košarkaš, Dragan Kapičić, preminuo je danas, 24. juna, u 76. godini. Rođen je 7. avgusta 1948. godine, a veći deo karijere proveo je u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao od 1966. do 1975. godine. Igrao je i u nemačkom Saturnu iz Kelna.

Njegov sin je slavni glumac Stefan Kapičić, koji ga je glumio u filmu "Bićemo prvaci sveta", a tada je otvorio dušu o svom ocu.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading