Mina Naumović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mina Naumović Amidžić je pre četiri meseca rodila sina Peruna i od tada se promenio njen ceo život, a koliko, pokazala je poslednjom objavom na svom Instagram profilu.

Amidžićka se požalila na postporođajne muke, pre svega, povratak na trening.

Mina Naumović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tek kada se vratiš na treninge shvatiš koliko trudnoća "raznese" telo, iako sam mislila da je nisam ni osetila - napisala je Mina u opisu fotografije iz teretane.

Supruga voditelja Ognjena Amidžića ima 31 godinu i uvek je vodila računa o svom izgledu. O njenom privatnom životu se ne zna previše, mnogi su bili ubeđeni da je uradila nekoliko estetskih korekcija, ali njen suprug je to jasno i glasno demantovao.

Mina Naumović

Foto: Printscreen/instagram

 

- I dodao bih, verovali ili ne, 100% prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu - odgovorio im je Ognjen, a kad ga je jedan od pratilaca na Instagramu pitao da li je moguće da Mina nije radila usta, a on je i na to odgovorio:

- Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100% - rekao je Ognjen kome i te kako imponuje što ima lepu suprugu.

"Pola miliona za mesec dana!"

Mina Amidžić je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, često objavljuje fotografije sa suprugom Ognjenom Amidžićem i njihovim sinom Perunom. Pritom, uz fotografije uvek ima i neku duhovitu opasku, što se, sudeći po broju pregleda, njenim patiocima veoma dopada.

Upravo tim uspehom se Mina pohvalila.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading