Nika ima novi imidž
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Naslednica pop dive Jelene Karleuše, Nika Tošić, napunila je ove godine 15 godina i izrasla je u pravu lepoticu.

Nika je veoma aktivna i na društvenim mrežama Instagram i Tiktok gde redovno objavljuje fotografije, ali i video snimke, u kojima između ostalog i razgovara sa pratiocima.

Karleušina i Duškova ćerka pozirala je u krem-zlatnoj haljini, osmeh nije skidala sa lica, a komentari su se samo nizali.

Jelena Karleuša spektaklom oborila sopstveni rekord!

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put "napunila" Ušće, i time zvanično postila jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertinim nastupima i javnim pojavljivanjima.

"Dilerima i narkomanima nema mesta na sceni" 

Tik pred početak festivala, Karleuša je otvoreno progovorila o javnim sukobima sa mlađim izvođačima.

- Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju? Sukob sa mnom je dobar marketing, a i ja volim da im odgovorim, pa to onda bude jedan šoubiz bif. Razumem te klince. Znam da vole da diluju drogu i da su glavni u zatvoru. Možda je bolje da se bace na te pritvore i zatvore, nego da se petljaju u šoubiznis gde stvarno nemaju šta - navela je Karleuša za Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Leontina

03.07.2024 18:00

Bruji cela Srbijaaa! Zagluveh od brijanja!!!