Sanja Kužet
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kako je Alo! prvi ekskluzivno saznao, voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, porodila se juče ujutru i na svet donela zdravog dečaka, kome je par dao ime Vuk.

Budući da je sve obavljeno u strogoj tajnosti, jako malo ljudi iz njenog okruženja znalo je da je Sanja u bolnici i da se porađa, a sada se oglasila i njena kolegnica, voditeljka Dragana Katić.

Dragana Katić

Foto: ATA Images

 

Dragana je otkrila da se čula sa Sanjom i istakla da je sve u najboljem redu.

- Razmenile smo poruke, sve je u najboljem redu. Sanja je lagano nosila trudnoću, videle smo se na ručku pre dva meseca izgledala je predivno, bila je još lepša nego inače, ako je to uopšte moguće - rekle je Dragana i dodala:

- Sanja ima divnog muža i decu, ima sjajnu porodicu. Želim im joj sve najbolje, da su svi zajedno živi, zdravi i srećni. Ona je apsolutno sve to zaslužila - rekla je Dragana Katić za Informer.

Sanja Kužet

Foto: ATA Images

 

Značenje imena Vuk

Ukoliko se uzme u obzir poreklo, ime Vuk se može prevesti kao "onaj koji je kao vuk", odnosno onaj koji ima sve osobine ove divlje životinje, a na prvom mestu hrabrost i snagu.

Kako smo dalje saznali iz izvora bliskog njihovom okruženju, par planira da organizuje slavlje povodom rođenja naslednika, a okupiće samo najbližu rodbinu i prijatelje.

OTKRIVENO SA KIM SE SANJA KUŽET ČULA NAKON POROĐAJA! Sve se saznalo, voditeljka progovorila o svemu

Foto: ATA Images

 

Ko je muže Sanje Kužet?

Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Sanja i Nemanja su odavno odlučili da razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima s voditeljkom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading