VODITELJ PINKA DOBIO STAN OD ŽELJKA MITROVIĆA! Poklonio mu je nekretninu u Beogradu na vodi, sve je otkriveno!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jovana Jeremić i Božo Dobriša svojevremeno su imali sukob kada je on otvoreno govorio zbog čega ga nervira koleginica. 

- Kad je Jovana dobila stan za pet dana, onda mogu i ja. I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio - rekao je Božo i istakao da je on omiljeni voditelj Željka Mitrovića. 

Sada je Dobriša u Jutarnjem na Pinku, kada je gostovao upravo kod Jovane Jeremić otkrio da je dobio stan od vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića. 

Božo

Pink printskrin

 

Jovana je "preslišala" kolegu, poznatog crnogorskog voditelja, a nakon što joj je priznao zašto je nije voleo, otkrio je i da mu je Željko kupio stan u Beogradu na vodi. 

Božo

Pink printskrin

 

- Samo sam tražio svoj stan koji mi je obećao Željko Mitrović i koji mi je kupio juče u Beogradu na vodi - otkrio je Božo u programu uživo, a kako je poznat po humoru, mnogi spekulišu da li se voditelj šalio na Jovanin račun. 

 

 

- Tebi je kupio u Beogradu na vodi, a meni ne?! - upitala je Jovana koju je ovo saznanje veoma iznenadilo. 

- Imamo svi mi stanove od Željka - našalio se Milan Milošević. 

Jovana: "Ne znam ko je Božo" 

Nakon što je čula kako je kolega sa Pinka javno otkrio da ga nervira Jovana Jeremić, voditeljka je tada poručila da ne zna ko je on. 

- Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično - rekla je Jovana.

A onda se opet oglasio Božo:

- Bezveze je da Jovana kaže da me ne zna, a zvala me je u emisiju, da dođem kada budem mogao. Pa, svi znaju ko je omiljeni voditelj Zeljka Mitrovića - istakao je Dobriša tada. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading