Sin Zlate Petrović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Zlata Petrović ima sina Jovana Pejića, koga je dobila u braku s voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Naslednik se oglasio na TikToku i sve iznenadio svojim rečima.

Jovan je ranije radio u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, a onda je prošle godine promenio zanimanje.

- Radim neku seriju na jednom TV-u. Tako me je naveo životni put. Radio sam prvo kao organizator, a sada radim kao montažer. Otac mi je govorio nemoj puno oko kompjutera, ali eto došli smo do toga da je to moj posao od kojeg zarađujem hleb. Živim sa majkom, ali nisam njoj na grbači. Nekad je i počastim ili odemo na ručak. Lepo je kad imaš svoj dinar, kad možeš da odeš sa devojkom u bioskop - istakao je za domaće medije Jovan, koji se majkom bavi i u jednoj od poslednjih objava na TikToku.

Jovan Pejić

Printscreen/Tik Tok

 

- Veruje više TV-u nego meni, kupi sokovnik, posle pet dana završi u kanti. Bravo, Zlato, činiš dobra dela, kontejner ispred našeg zgrade vredniji od našeg stana - napisao je Jovan na toj popularnoj društvenoj platformi, pa dodao:

Jovan Pejić

Printscreen/Tik Tok

 

- Veže se za moje bivše devojke, pa kad ja raskinem plače. Karma je čudo! To Zlato, sad ja pevam, ti slušaš! "Plači i moli" - napisao je Zlatin naslednik.

Potom je objavio još jedan klip koji se tiče Zlate i njene kume Goce Božinovske.

- Dođem sa ispita, pitaju me: "Je l‘ si kupio pivo?" Bravo, Zlato i Goco! - poručio je Jovan.

Snimao se na lajvu dok je vodio ljubav

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić važi za pravog zavodnika.

Jovana su povezivali sa mnogim ženama sa domaće javne scene, među kojima je i Nataša Rodić, sestra Bogdane i Bojane Rodić, međutim njih dvoje nikada nisu potvrdili vezu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading