DAO SAM MU 30 INJEKCIJA Otkriveni nepoznati detalji iz života Gorana Bregovića: Ugrađena mu je šipka, trpi nesnosne bolove
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Estradni menadžer Radomir Raka Marić  je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje iz života Gorana Bregovića.

Raka je godinama sarađivao sa Bregovićem, a svojevremeno je ispričao da mu je davao injekcije svakog dana nakon što je doživeo nezgodu kada je pao sa motora.

- Moj odnos sa njim je sada takav da ga nisam čuo od augusta. Letos sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Celo leto sam mu davao. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao. Kada je pao iz motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku ima. On nema uopšte deo ramena - rekao je Marić.

"Svirao je bez ruke"

- Goran kad dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega. Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazalo njemu sve mnogo unapred. Išao je na svirke, a trpeo je nesnosne bolove, nije mog'o da spava kako ga je bolelo rame. Ali imao je zakazano, potpisane ugovore - zaključio je on.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading