Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Saša Popović danas je jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi u svetu šoubiznisa.

Kao kreativni direktor "Granda" zaradio je milione, a njegovo bogatstvo se procenjuje na ogromnu cifru novca, tvrde domaći mediji. 

Naime, Popović poseduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju, ali i luks nekretninu u Opatiji čija je cena skoro pola miliona evra.

Pored toga, njegov vozni park obiluje skupocenim četvorotočkašima, koji se kreću i do 180.000 evra, koliko košta njegov BMW I8, kao i ferari od 200.000 evra.

Popović, kako se navodi, voli da skuplja i ručne satove, a samo za jedan je navodno iskeširao 50 hiljada evra.

Njegov dom na Bežanijskoj kosi važi za jedan od najskupljih u Beogradu, a u njemu živi sa suprugom Suzanom.

On je počeo da ulaže i u nekretnine, pa je tako sa svojim partnerima počeo izgradnju kompleksa stanova na Bežanijskoj kosi.

"Opljačkani smo"

Saša, kao ni njegova supruga Suzana, ne vole da se hvale svojim bogatstvom. Pevačica je jednom prilikom ispričala da joj se zbog priča oko toga desilo da ih opljačkaju, zbog čega još uvek ima traume.

- Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem. Zbog cifara koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili voleli da se hvalimo. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu - ispričala je pevačica.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading