Nemanja i Anastasija Gudelj
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Anastasija i Nemanja Gudelj trenutno uživaju na Ibici i za razliku od njega, Cecina ćerka objavljuje fotografije na kojima se vidi kako provode vreme u na ovom čuvenom mondenskom ostrvu u Španiji.

Dok Anastasija vreme provodi po kafićima, gde uživa u dobroj muzici i atmosferi, Nemanja radije "jezdi" morem.

Na svom Instagram profilu, Anastasija je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako njen dragi vozi džet-ski. Nemanjini mišići su u prvom planu, a ispod prsluka se naziru mnogobrojne tetovaže.

Nemanja Gudelj

Foto: Printscreen/instagram

 

Kao što je poznato, fudbaler je istetovirao gotovo svaki centimetar torzoa, a kako su domaći mediji pisali, jedna od prvih koju je Nemanja uradio, još u Holandiji, bio je lik njegovog oca Nebojše, od koga je nasledio fudbalski talent. Naravno, tu si i majka Olivera, brat Dragiša i sestra Vanja, baš kao i Anastasija.

Doduše, ne u formi lika, već je ispod levog uha istetovirao znak za beskonačnost i unutar njega inicijale "N" i "A".

Od tetovaža koji mu krase telo, u oči upadaju likovi Paja Patka i Miki mausa, a kuriozitet je da je počasno mesto dobio i Nemanjin šofer, Meksikanca Rašid Riverčaf, koji mu je u međuvremenu postao drag prijatelj.

 

 

Jednu od poslednjih u nizu, tri krsta na leđima, uradio je u Sevilji, gde živi već nekoliko godina. Kako je izgledao taj proces mogli su da isprate i njegovi brojni pratioci na Instagramu jer je sa lica mesta objavio snimak.

Inače, noćenje na Ibici, u zavisnosti od hotela, košta od 300 do 1.500 evra, a znajući koliko Nemanja zarađuje, sigurno je da on i njegova supruga ne žale novca za dobar provod.

Isplivao snimak Anastasije Ražnatović sa jahte

Anastasija Ražnatović trenutno je na odmoru na Ibici, a društvo joj pravi zaova Vanja Gudelj.

Ražnatovićeva i Vanja se već nekoliko dana provode na ostrvu koje je jedno od najtraženijih letnjih destinacija odakle dele zajedničke uspomene putem Instagrama.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading