Žika Nikolić
Foto: Promo/m:tel PR/Promo

Regionalno prepoznatljivo TV lice, Žika Nikolić na televizijske ekrane donosi novi putopisni serijal „Sa Žikom po Srpskoj“ koji će se od 14. jula emitovati u dva dijela, nedjeljom na Kurir TV.

Ova zabavna emisija namijenjena je ljubiteljima putopisa, istorije i tradicije, a nakon uspješne sezone u Srbiji – Žikin karavan se,  zahvaljujući podršci kompanije m:tel, seli i u Republiku Srpsku koja će kroz ovaj serijal biti predstavljena cijelom regionu.

Prethodnih dana, autorski tim emisije je, na čelu sa popularnim Žikom Šarenicom, posjetio Banjaluku i kompaniju m:tel u kojoj ih je ugostila generalna direktorka Jelena Trivan.

Žika Nikolić

m:tel PR/Promo

 

„Ovakve emisije prikazuju ono najlepše što imaju Republika Srpska i Srbija. Zato mi je drago što je Žika Šarenica posetio Banjaluku, jer će ljudi u Srbiji imati priliku videti sve lepote ovih krajeva, ali i koliki je značaj povezanosti i jačanja saradnje Srbije i Republike Srpske“, poručila je Trivan.

Kroz ovaj putopisni serijal gledaoci će upoznati mnoga skrivena blaga Republike Srpske, ljude koji su započeli neke nove priče na zaboravljenim ognjištima, ali i uživati u prelijepim predjelima, pričama i svemu što naša zemlja nudi - u zanimljivoj istoriji, kulturi, tradiciji, muzici, poeziji, hrani, banjama, prirodi...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading