baka
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je šokirao javnost kada je priznao da je raskinuo sa Anjom Bla.

Javnost je ovu informaciju šokantno doživela, te su mnogi na društvenim mrežama poveli debatu o tome.

Baka je iste sekunde odreagovao, te najstrašnije izvređao brojne devojke koje su govorile o njegovom raskidu.

- Vidi ti ovu malu ku*veštiju što kači, sad ću ja tebe da dobijem... Slušaj me, debilko mala, pre nego što objaviš ovako neki glupi Tiktok... Ona se snima i kao "On je napisao pesmu i onda ju je ostavio zbog para". Slušaj bre, rospijo jedna, pa neće te pogledati ni rakun u šumi, gledaj kakva si, pogledaj sad šta priča - rekao je on i pustio snimak devojke koja je prokomentarisala njihov raskid.

Baka Prase

Foto: Youtube/Printscreen

 

- "Džabe što je napisao pesmu, kada ju je izdao radi karijere, koja nema cenu naspram njene ljubavi". Znaš kako će neki lik da te išamara ku*činom po čelu? Zgranućeš se i onda ćeš da budeš u fazonu: "Jao, pa on mene sigurno voli", a ne da te ne voli, nego bukvalno samo gleda kako da te izmaltretira i da te pošalje kući zato što mu se gadiš - rekao je Baka besno.

Jutjuber se tu nije zaustavio, pa je sledeću devojku još više izvređao.

- "Razlog prekida Bake Praseta i Anje je još jedan dokaz da je stvarno problem u muškarcima". Da ti objasni nešto tvoj Baka Prase. To što te ostavio svaki lik sa kojim si bila, to ne znači da je problem u muškarcima, nego verovatno loše pu*iš ku*ac, verovatno ti smrdi iz usta, verovatno ti smrdi pi*ka, verovatno si predosadna i nemaš nikakvu ličnost... "Stvar je u muškarcima". Pa operi pi*ku nekada pa te neće svi od*ebavati kad te vide - rekao je, prenosi "Informer".

Baka Prase

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Anja se spasla"

Njegove reči naišle su na veliku osudu, većinom žena.

"Anja, spasla si se", "Moron", "Koliko je odvratan", "Napokon je mrzitelj žena izašao na video. To se videlo i pre Anje, a evo i sada opet, više nije mogao da drži to u sebi", "On zarađuje za 'svoju decu' dehumanizacijom cura po internetu. I on nekome priča o ličnosti? O karakteru? 0 + 0 uvek ostaje 0", "Jadnik", "Kreten", "Hvala Bogu da se Anja otarasila ovog smrada", "Nekada je bio smešan i prost, sada je samo prost", "Da napomenem da lik ima skoro 30 godina" - bili su samo neki od komentara zgroženih korisnika interneta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading