Lepa Brena
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Regionalna zvezda Lepa Brena se slikala za naslovnu stranu jednog magazina, a ta fotografija je bila povod da se oglasi i influenserka i voditeljka Olja Crnogorac.

Olji je zasmetalo kako izgleda folk diva i žestoko je raspalila po njoj. 

- Neka mi neko objasni da li je normalno da ženu ovoliko ispeglaju za naslovnu?! Liči ovde na svoje unuče! Nije mi jasno kako je ona dozvolila ovo? - besno je poručila voditeljka, pa dodala:

Olja Crnogorac

Foto: Printscreen/ Instagram

 

- Gde je dostojanstveno nošenje svojih godina? A da, znate li uopšte ko je ovo? Da nisam dole ime pročitala, ne bih znala - napisala je Olja u Instagram priči na svom profilu “montenegrina_o”.

Inače, Olja već duže nije angažovana ni na jednoj televiziji, a o tome je govorila za domaće medije.

Olja Crnogorac

Printscreen Amidži šou

 

- Ja sam država za sebe, nikad se nisam nikome dodvoravala. Išla na ručkove, družila se sa njima, e baš zato im nisam odgovarala, a oni su iz nekih svojih pobuda pisali razne ružne tekstove kako bi meni naškodili. Mislim da sam radila na pogrešnim televizijama, da sam radila pogrešne formate, i ja se nisam pronalazila u tome da pitam pevačicu koliko novca su joj stavljali u grudi -ispričala je, između ostalog, u jednom podkastu voditeljka. 

"Skraćeno mi je 10 godina života, mislila sam da je kraj"

Olja Crnogorac proživela je pravu agoniju na letu Cirih - Beograd.

Kako je otkrila, agonija je trajala 40 minuta. Voditeljka je dan kasnije na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz stana i tada napisala kako, nakon sinoćne agonije, više nije isti čovek.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading