Zoran Živanović Rođa
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zoran Živanović Rođa proslavio se u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno",  a jednom prilikom je otkrio da ima veoma tešku životnu priču.

Naime, takmičar šoua "Nikad nije kasno" on je rano ostao bez oba roditelja, a ono što je obeležilo njegovu mladost bila je prisilna ženidba. Samo par meseci nakon očeve smrti majka ga je uslovila i naterala da osnuje porodicu.

- Nisam bio ni punoletan, nisam vojsku služio a ona mi je rekla: „Još bolje, samo se ti oženi da ne budem sama“. „Bolje se ženi, naći ćeš me mrtvu“, to su bile majčine reči. I eto, desilo se, imao sam 18, 5, a ona 15,5 godina. Posle svega što sam već doživeo to mi je bilo strašno - ispričao je tada za "Grand".

Zoran Živanović Rođa

Foto: Youtube/Printscreen

 

Supruga i on nisu imali decu, a kasnije je njegov život obeležila i teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio najdražeg člana svoje porodice.

- Vraćali smo se se sa slave kada je na nas negde kod Pećinaca naleteo šleper. Imali smo težak udes, moja majka je poginula, supruga je imala otvoreni prelom leve i desne nogu, a ja jak potres mozga. Jezik mi je visio, na malom delu se samo držao - prisetio se Rođa kobne noći.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading